Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Abdullah Karacan ölümünün 4.yılında anıldı

2018 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, ölümünün dördüncü yılında mezarı başında anıldı.

2018 yılında uğradığı silahlı

2018 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, ölümünün dördüncü yılında mezarı başında anıldı. Goodyear Adapazarı Fabrikası’nda 2018 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan bugün ölümünün dördüncü yılı nedeniyle Bağçeşme’de bulunan mezarı başında anıldı. Düzenlenen anma törenine Lastik İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve sendikanın yöneticileri, DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Yalçın, sendika üyesi işçiler ile Karacan’ın ailesi ve sevenleri katıldı.

“AYNI ÇİZGİDE OLACAĞIZ”

Okunan duaların ardından konuşan Lastik İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, “Onursal Genel Başkanımızın ifadesiyle Lastik İş Sendikası’nı, geleceğin sendikası yapmak suretiyle bir yola çıktık. Tabii onun peşinden gelen biz kardeşleri, yoldaşları, arkadaşları olarak da aynı noktada ve aynı kararlılıkta devam ettiriyoruz. Abdullah Karacan Başkanımızın işçi sınıfına kazandırmış olduğu bu mücadeleyi aynı şekilde devam ettirdiğimizi de ifade etmek istiyoruz. Bu vesileyle bugün buraya gelen tüm dostlarımıza aile adına teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bundan sonraki süreçlerde de Abdullah Karacan Başkanımızı aynı kararlılık ve kalabalıkla, dosta ve düşmana göstermek anlayışı çerçevesinde aynı çizgide olacağımızı ifade ediyoruz. Tekrar rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.