Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partili başkandan Hürriyet’e destek..!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in emriyle harekete geçen personeller, bir gecede Çocuk Parkı Aile Çay Bahçesi’ni hazır etti. İzmit Belediyesi’ne Ak Partili eski belediye başkanı Halil Vehbi Yenice de destek verdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Ugur ENC min e1623645972212Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kültür Tepesi ve Cumhuriyet Parkı’nı İzmit Belediyesine tahsis etmemesi üzerine, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in emriyle harekete geçen personeller, bir gecede Çocuk Parkı Aile Çay Bahçesi’ni hazır etti. Çay bahçesinin açılışı için bugün bir de tören düzenlendi. O tören sosyal medya sitesi Facebook üzerinden canlı olarak yayınlandı. Canlı yayın videosunun altına Ak Partili eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin yorum yapması dikkat çekti.

HALIL VEHBI YENICE DESTEKÇABANIZI DESTEKLİYORUM

İzmit Belediyesi’ne destek veren Halil Vehbi Yenice’nin yorumunda şu ifadeler yer aldı: “Mahallemde benim dönemimde halk kafe olarak kullanılan kafenin tekrardan halk kafe olması çabanızı destekliyorum. Ama Hacı Hızır Mahallesi sakini bir başkan olarak bu etkinlikte orada olmak isterdim” dedi.

Kocaeli Haber- Çocuk Parkı Çay Bahçesi’ne gece operasyonu!

Büyükakın’dan İzmit açıklaması: Ortak proje teklif ettik kabul etmediler!