Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aşı olmak için kuyruk oldular!

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde aşı randevusu alan yüzlerce vatandaş hastane bahçesinde birikti. Vatandaşlar 10’arlı gruplar halinde aşı kabinlerine alındı. Tek bir kabinde gün boyu 3 binden fazla aşı yapıldığı öğrenildi. 

İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde

Ugur ENC min e1623645972212SGK’lı ve Bağkur’lu tüm çalışanlar aşı kapsamına alındı. Bu sebeple dün geceden bugün akşam saatlerine kadar Sağlık Bakanlığı’nın randevu sistemi çöktü. E Nabız uygulaması ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ne (MHRS) erişim sağlanamadı. Gün boyu aşı randevusu için ekran başında olan vatandaşlar akşam saatlerinde serverlerdeki sorunların çözülmesi sonrasında randevularını alabildi.

VATANDAŞLAR BAHÇEYE TAŞTI

Akşam saat 20.30’a kadar randevu verilen sistemden binlerce kişi aşı randevusunu aldı. Bir anda artan talebi aşı klinikleri tam anlamıyla karşılayamadı. İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde aşı randevusu alan yüzlerce vatandaş hastane bahçesinde birikti. Vatandaşlar 10’arlı gruplar halinde aşı kabinlerine alındı. Tek bir kabinde gün boyu 3 binden fazla aşı yapıldığı öğrenildi.