Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin’in seçim aracına taşlı saldırı!

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayın Atasoy Bilgin’in seçim aracı bugün taşlı saldırıya uğradı. Derince Çenesuyu mevkiinde araca taşlarla saldıran kimseler koşarak olay yerinden uzaklaştı.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye

ugur31 Mart 2024 yerel seçimlerine 72 saatten az bir süre kaldı. Siyasi partiler seçim yasakları öncesinde seslerini duyurabilmek için saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayın Atasoy Bilgin ve çalışma ekibi sürekli olarak seçim propaganda çalışması yapıyor. Çalışmalar kapsamında bugün Derince Çenesuyu mevkiinde olan CHP’liler kimliği belirlenemeyen kimselerin taşlı saldırısına uğradı.

KAPORTA HASARI MEYDANA GELDİ

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayın Atasoy Bilgin’in seçim aracı bir anda taş yağmuruna tutuldu.. Derince Çenesuyu mevkiinde, Kırman sokakta araca taşlarla saldıran kimseler koşarak olay yerinden uzaklaştı. Seçim aracının dikiz aynası kırıldı, arka ve yan kısmında kaporta hasarı meydana geldi. Olay sırasında şans eseri yaralanan olmadı.