Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Memişoğlu duyurdu: MHRS’de yeni dönem başlıyor!

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) hakkında konuşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 1 Eylül’den itibaren yeni dönemin başlayacağını duyurdu.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) hakkında konuşan Sağlık Bakanı Kemal

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu bugün Uşak’ta açıklamalarda bulundu. MHRS’ye yönelik de konuşan Memişoğlu, 1 Eylül 2025 tarihinden itibaren yeni bir dönemin başlayacağını açıkladı. Buna göre, bazı üniversite hastanelerine artık MHRS üzerinden randevu alınabilecek.

PİLOT BÖLGELER BELLİ OLDU

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, uygulamanın ilk etapta Yozgat Bozok Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesi hastanelerinde pilot olarak başlayacağını açıkladı. Memişoğlu, “Üniversite hastanelerinin bir kısmına MHRS üzerinden randevu alınabilecek. Aile hekimliği vasıtasıyla bunu pilot olarak Yozgat Bozok ve Pamukkale üniversitelerinde örnek olarak uygulamaya 1 Eylül’den itibaren başlıyoruz” dedi.

Kaynak: Evrensel

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TOKİ, Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 64 ilde 20 bine
Sıradaki Haber TOKİ Kocaeli konut satışı için düğmeye bastı: Toplam 423 daire için şartlar belirlendi!