Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele Belediyesi park yapmayı bile beceremiyor!

AKP’li Başiskele Belediyesi bir çocuk parkını dahi kendisi inşa edemiyor. Belediye basit bir park inşası için 30 Aralık’ta ihaleye çıkıyor.

AKP'li Başiskele Belediyesi bir

Ugur ENC minAKP’li Başiskele Belediyesi iki gündür belediyenin asli işi olan yol ve kaldırım yapım işi ile bakım onarım işlerini taşerona devretmesiyle gündemde. Herhangi bir belediyenin, belediye personeli ile yapacağı ilk işlerden biri olan yol ve kaldırım çalışmalarını özel firmalara yüzlerce bin lira ödeyerek yaptıran Başiskele Belediyesi neredeyse son bir yıldır belediyedeki evrak işlerinden başka bir iş yapmıyor, adı anılacak bir proje ortaya koymuyor.

PARK İÇİN İHALE

7 yıldızı dökülen Başiskele’de Karadenizliler Mahallesi’nde park yapımı için ihaleye çıkıldı. 30 Aralık’ta Başiskele Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilecek ihale sonrasında söz konusu mahallede park inşaatı yapılacak. Park bahçeler ve fen işleri müdürlükleri bulunan belediye söz konusu işi yapmayacak, kar payı ile taşeron bir firmaya yaptırmış olacak. Belediye yönetimi açısından park dahi yapılamaması büyük bir sorun olarak görülüyor. Öte yandan Başiskele Belediyesi yol bakım onarım, asfaltlama ve kaldırım gibi çalışmalarını da ihale ile taşeron firmalara yaptırıyor.

Başiskele o parkı da kendi yapamamış!