Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak: Okullar açıldı, büyük bir sıkıntı var

2022 yılı dördüncü il koordinasyon kurulu toplantısında konuşan Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, D- 130’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan geçit çalışmasını gündeme getirdi. Çakmak, “Geçitin durumu nedir? Okullar açıldı; büyük bir sıkıntı var” diye sordu.

2022 yılı dördüncü il

Özgun imza2022 yılı dördüncü il koordinasyon kurulu toplantısı bugün Kocaeli Valiliği Akçakoca Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya koordinasyon kurulu üyelerinin yanı sıra birim müdürleri ile il müdürleri katılım sağladı.

“BAŞLAMADI HENÜZ”

Toplantıda konuşan Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, D- 130’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan geçit çalışmasını gündeme getirerek, “Geçitin durumu nedir? Okullar açıldı; büyük bir sıkıntı var. Eski geçitler ve köprülü kavşakların genişletilmesi konusu vardı. Yuvacık çalışması başlamadı henüz” dedi.

“ONAYLANIRSA İHALE YAPACAĞIZ”

WhatsApp Image 2022 10 05 at 15.46.03Kaymakam Çakmak’ın sorusuna yanıt veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, “Başiskele Köprülü kavşağı tek başına bir kavşak değil. Gölcük’e kadar devam edecek. O hat ile ilgili bir proje hazırlandı ve karayolları genel müdürlüğü tarafından uygun görüldü. Sahada ölçüm çalışmaları yapıldı. Köprü yapımı ile ilgili yapılan hesapların onaylanması için süreç bekleniyor. Epeydir proje ile alakalı çalışıyoruz. Ay sonuna kadar proje onaylanırsa ihale yapacağız” dedi.