Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’ten garibanlar için bir proje daha! “Mobil Aşevi”

Başkan Hürriyet, vatandaşların 40 TL’ye 3 çeşit yemek yiyebildikleri İzmit Kent Lokantası projesinin ardından şimdi de Milli İrade Meydanı’na kurdurduğu mobil aşeviyle her gün bin İzmitliye iftar vereceklerini duyurdu

Başkan Hürriyet, vatandaşların 40

Yerel seçimlere kısa bir süre kala İzmit Belediye Başkanı, CHP İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet adeta proje şov yapıyor.  İzmit Belediye işçilerine yaptığı yüzde 66’lık zam ile adeta sahaya inen Başkan Hürriyet,  geçtiğimiz günlerde de “100. yıl Bıçkıdere Göleti” ve “İzmit Kent Lokantası” açılışlarını yapmıştı.  Hürriyet, bu kez de Milli İrade Meydanı’na kurulacak mobil aşevi projesini duyurdu. Kurulacak aşevi ile her gün bin İzmitli’ye iftar verilecek.

BİN KİŞİYE İFTAR VERİLECEK

Hürriyet, bugün İzmit Anıtpark’a mobil aşevi kurdurarak onun önünde açıklama yaptı. Canlı olarak yayımladığı açıklamasında Hürriyet, 11 Mart’ta başlayacak ve 9 Nisan’a kadar sürecek olan Ramazan ayında, mobil aşevi ile her gün 1000 kişiye iftar vereceklerini açıkladı. Hürriyet ayrıca her gün ayrı bir mahallede, mahalle iftarları yapacaklarını ve mahalle iftarlarının yemeklerini, Ayazma’daki aşevinden sağlayacaklarını aktardı.