Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkanın oğlundan CHP’lilere silahlı tehdit!

CHP Üsküdar İlçe Başkanı

Uğur ENÇ min e1587224825917CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, iki partili ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki evini fotoğraflamak isterken polislere yakalanmıştı. Bunun üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu [vurguluContent color=”Blue” text=”İsmail Karaosmanoğlu tehditler içeren bir paylaşımda bulundu”]. AKP Gençlik Kolları eski başkanı da olan İsmail Karaosmanoğlu paylaşımına tüfekli bir fotoğrafını da koydu.

“NAZİK DAVRANMAM” DEDİ

İsmail Karaosmanoğlu paylaşımında evini fotoğraflamak üzere gelecek olanlara tuzlu fişekle ateş açacağını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Benim evimi izinsiz fotoğraflamaya gelen olursa, Fahrettin Altun hocam kadar nazik davranmam .. (Bizim köylerde fişeğin içine saçma yerine pirinç basıp meyveye gelen kargaya atarlar. İnsana atarsan yaralamaz ama eşşek gibi anırtır, öküz gibi böğürtür.) Tüfek yerli ve milli. Uluer Defense yapımı Shayka. Adamı öttürür vallahi. Öyle değil mi Halilullah Kasap abi?”

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIM

Ekran Resmi 2020 04 22 20.18.50

NE OLMUŞTU?

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, iki partili ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki evini fotoğraflamak isterken polislere yakalandı. Polislerin uyarısını dikkate almayıp olay yerinden kaçan Özçağdaş, koruma polislerine “yine geleceğim” dedi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı ve “Aile mahremiyetini hiçe sayan, bir devlet görevlisini ve ailesini açıkça hedef gösteren bu pervasız girişim suçtur, vicdansızlıktır, ahlaksızlıktır. Çamur siyasetinden medet umanlar sadece kendilerini kirletirler.” ifadelerini kullandı. Bu arada İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.