Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİM marketleri vatandaşı kazıklıyor mu?

Piyasa fiyatlarının altında, uygun

Piyasa fiyatlarının altında, uygun satış yapan BİM Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Kocaeli’de de aktif. Hemen her sokakta bir BİM mağazası bulunuyor. Ancak bu mağazalardan dönem dönem şikayetlerden geliyor. En güncel şikayet ise BİM mağazalarında raftaki fiyatlarla kasadaki fiyatların birbirini tutmaması. Domatesten zeytine pek çok üründe benzer fiyat uyuşmazlıkları mevcut.

KAMPANYA VARDIR, GEÇMİŞTİR

BİM fiyat uyuşmazlıklarının son örneği Kocaeli’de yaşandı. Kartepe ilçesinde bir vatandaş yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı: “30.06.2020 ‘de Kocaeli/Kartepe, Köseköy Bim mağazasından devamlı alışveriş yapan biriyim belirtmiş olduğum tarihte elma satın aldım kg fiyatı 2.45 TL idi, kasada fişi kontrol ettiğimde kg fiyatını 4.95 TL olarak benden alınmış mağazadaki kişiye söylediğimde ise kampanya vardır geçmiştir diye bir cevap aldım.

KARPUZA 3 GÜN ÜST ÜSTE ZAM

Bu alışverişim istisna olmuş olsaydı yazmazdım Marmara birliğin zeytinini aldım çöpe attım, domatesin kg fiyatı 3.95 yazar benden kg fiyatı 4.95 alırlar gibi gibi inanın insanları aptal yerine koyuyorlar. Karpuza 3 gün üst üste zam yaptılar. Anlatamadığım dünya kadar sorunları var. fişlerinizi kesinlikle kontrol edin. Fotoğraflarda kanıtım mevcut.”

BİM nedir?

Birleşik Mağazalar A.Ş. yani BİM 1995 yılında kuruldu.

Yaklaşık 40 bin çalışanı bulunan indirim market zinciri Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyor.

Ülkemizin en büyük perakende kuruluşlarından olan BİM’in 600’den fazla şubesi bulunuyor.

[gallery_metabox]