Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu haberi okuyanlar otobüse binemeyecek!

Yeni normalleşme süreciyle birlikte

Uğur ENÇ min 9Yeni normalleşme süreciyle birlikte şehirlerarası seyahat yasakları da kaldırıldı. Vatandaşlar diledikleri şehirlere gidebiliyor. Ancak corona virüsü geçmiş değil. Salgın devam ediyor. Seyahat hala büyük bir risk. Şehirlerarası seyahatın ne kadar riskli olduğunu geçtiğimiz hafta Kocaeli’den İzmir’e giden yolcular bir kez daha öğrendi. Özel bir otobüs firmasına ait otobüste bulunan bir kişi de corona virüsü çıktığı için il sağlık müdürlüğü ekipleri yolculuk yapan herkese bildirimde bulundu, belirtileri gösteren kimselerin en yakın sağlık kuruluşuna başvurarak corona virüsü testi yaptırması istendi.

VATANDAŞLAR ŞİKAYET ETTİ

Yolcular firma çalışanın virüs çıktığını iddia ediyor. Firmayla ilgili şikayetlerden biri şöyle; “3 gün önce seyahat ettiğim İzmir Kocaeli güzergahında benimle aynı otobüste bulunan birisinde covid19’a rastlanmış. Bunun üzerine bana ulaşan il sağlık müdürlüğü durumu bildirdi ben de bunun üzerine firmayı arayarak hastanın ismini söyleyip nereden binip nerede indiğini öğrenmek istedim. Ancak defalarca aramamda gerekli bilgiyi bana vermeyip üstüne yetkili kişilerle görüştürmeyen çağrı merkezi, belli ki olayın üstünü kapatmaya çalışıyor.

ÇALIŞANLARDAN BİRİ Mİ HASTA?

Bunun sebebi büyük ihtimalle firma çalışanlarından birinde virüsün olması dolayısıyla firma imajına zarar gelmesin çabası. Ancak insanların hayatı söz konusu ve *ÖZEL OTOBÜS FİRMASI  insan hayatını umursamadan Covid li çalışanlarıyla para kazanmaya devam etmek istiyor. Şikayet ve taleplerim karşısında gösterilen bu aymazlık insan sağlığına karşı bu tutumları sebebiyle bu firma için dava dilekçesini de bugün vermeyi düşünüyorum. İnsanlar haklarını bilsin ve *ÖZEL OTOBÜS FİRMASI’nın da ne tür bir firma olduğu bilinsin.”