Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu imam çok farklı… İmam Fatih Yılmaz, gündem oldu

Kandıra Kabaklar Camii İmamı Fatih Yılmaz, sosyal medya mecralarında gündem oldu.

Kandıra Kabaklar Camii İmamı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde Kabaklar Camii İmamı Fatih Yılmaz, Twitter ve İnstagram’da gündem oldu. Alpe rTüydeş tarafından tanıtılan Yılmaz için şunlar söylendi: “Sizi Fatih ile tanıştırayım. Kandıra’da cami imamı. Ama bilinen imamlardan çok farklı. Öncelikle kuş gözlemcisi ve fotoğrafçısı. Oluklu kertenkeleleri yılan sanıp öldürmesinler diye köy meydanına afiş asmışlığı var. Sokak köpekleriyle ilgi kısa filmi var. +Karacabey görevinde tanıştık kendisiyle. Bu tanışma onun fotoğrafa olan merakının kuşlara yönelmesine vesile oldu. Çok güzel kayıtlar aldı. Birlikte çok kamuflaja girip kuş çekmişliğimiz var. Hatta Kocaeli’de çektiği kuş fotoğrafı ile ödül bile aldı.

KISA FİLM YAYINLADI

Karacabey’de görev yaptığı köyüne ekmek getiren fırıncının her sabah sokak hayvanlarını beslediğini duyunca onu bu hikayesini kısa film olarak çekip internette yayınladı.++ Yılana çok benzediği ve zehirli olduğu sanılarak görüldüğü yerde öldürülen oluklu kertenkeleler için de çaba sarf etmişti. Hem cemaatine bunu anlattı hem de köyün görülen yerlerine ayırt edici detayların olduğu afişler astı. Yılanları da öldürmeyin ikazıyla elbette.

SABAH EZANI SONRASI KUŞ ARAZİSİ

Sabah namazından sonra yaptığımız kuş arazimizden biri mesela  🙂 Fatih’le buluşmamız çok kolay oluyordu 🙂 Sabah ezanı sonrası hemen kuşa çıkıyorduk. En ideal zaman. Şimdilerde eşiyle Kandıra’da Kabaklar Köyünde görev yapıyor. Açtıkları https://instagram.com/koy.edebiyati?utm_medium=copy_link… sayfasında köy yaşantısının güzelliklerini takipçileri ile paylaşıyorlar. Destek olmak için takibe alabilirsiniz” ifadeleri yer aldı.