Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın’ın sokağında çöpten yemek topladı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dün yürek burkan görüntüler yaşandı. Orhan Mahallesi’nde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin bulunduğu sokakta bir vatandaş çöpten yemek topladı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dün yürek burkan görüntüler yaşandı. Orhan Mahallesi’nde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin bulunduğu sokakta bir vatandaş çöpten yemek topladı. Çöpe atılan ekmekleri, meyve ve sebzeleri tek tek ayıklayan orta yaşlı kadın topladığı yiyeceklerle birlikte mahalleden ayrıldı. Dün sabah erken saatlerde yaşanan olay akıllara CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın geçtiğimiz yıl paylaştığı fotoğrafı getirdi.

YILDIZLI’NIN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFI AKILLARA GETİRDİ

O fotoğrafta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin hemen önündeki çöp konteynerinde bir şahıs çöpten yiyecek topluyordu. AK Parti kanadı söz konusu fotoğrafla ilgili olarak önce şahsın kağıt toplayacısı olduğunu öne sürmüş daha sonra fotoğrafın eski bir fotoğraf olduğunu CHP’liler tarafından kasıtlı olarak ileri tarihte paylaşıldığını iddia etmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise Kocaeli’de aç olan herkesin derdiyle dertlendiğini belirterek söz konusu şahsa ulaşmak istediklerini, belediye ekiplerini görevlendirdiğini ancak ulaşamadıklarını ifade etmişti.

Harun Yıldızlı fotoğrafla bombaladı: Kocaeli’de insanlık dramı!

büyükakin sokağinda çöpten yemek topladi