Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir İzmit Belediyesi’yle yarışıyor!

İzmit Belediyesi’nin Kocaeli’de en çok çalışan ilçe belediyesi olduğunu ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Benim belediyem yine hepsinden çalışkan. Büyükşehir İzmit Belediyesi’yle yarışıyor” dedi.

İzmit Belediyesi’nin Kocaeli’de en

Ugur ENC min e1623645972212Kocaeli’de gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili TV 41’de Adem Turgut ve Sadun Çetin’in hazırladığı 7 Artı programında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı büyükşehir belediyesinin İzmit Belediyesi ile yarış halinde olduğunu dile getirdi. Yıldızlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli yarım kalmış projeler kenti. Gölcük’te devlet hastanesi duruyor. Tepeköy Göleti duruyor. Kentsel dönüşüm duruyor. Başladı, başlayacak… Ha buraya ne yapsak diye fotoğraf koyuyorlar. 

11 LİÇE BELEDİYESİ NE YAPIYOR?

Teleferik mevzusu var. 2 sene kaldı teleferiği de bize yapacağız bu belli oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sürekli olarak İzmit Belediyesi ile yarışıyor. Peki hiç bakıyor musunuz diğer 11 ilçe belediyesi ne yapıyor? Hiçbir şey. Eğri oturup, doğru konuşmak lazım. Benim belediyem yine hepsinden çalışkan. Büyükşehir İzmit Belediyesi’yle yarışıyor. Bu kentin çözülemeyen trafik ve çöp sorunları da ortada. Karamürsel’den bir gün yola çıkıp İzmit’e gelmeye çalışalım. Trafiği de siz de görün.