Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir ve İSU’daki 1209 işçi için toplu sözleşme süreci başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU’da çalışan 1209 işçi için toplu sözleşme süreci bugün başladı. İlk 6 ay için yüzde 120 zam talebinde bulunulduğu sözleşme görüşmelerinde hem işçi temsilcisi hem de işveren temsilcisi görüşmelerin masada bitmesini istiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve

Nazim Ozgun Erbulan 1Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki İSU’da çalışan 1209 kadrolu işçi için bugün toplu iş sözleşmesinin ilk oturumu Seka Park Otel’de gerçekleştirildi. İlk 6 ay için yüzde 120 zam talebi ve sosyal haklarda da artış talep edilen toplantıya çalışan tarafından Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve sendika yöneticileri, Yerel Sen Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Tenlik, İSU Genel Müdür Yardımcısı Uğur Susoy, İSU İnsan Kaynakları Daire Başkanı İsmail Civelek, Büyükşehir Bordro ve Tahakkuk Şube Müdürü Nejla Çavdar katıldı.

Hizmet Is“BEKLENTİMİZ YÜKSEK”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, “Dünya ve ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Çalışanlar üzerinde enflasyon ve hayat pahalılığını yoğun şekilde hissediyoruz. Yeni dönem toplu sözleşmeden işçi arkadaşlar ve bizlerin beklentisi yüksek. Toplu sözleşmenin masada en hızlı şekilde bitmesi ve işçi arkadaşların ücret artışı önem arz ediyor. Toplu sözleşmemiz hayırlı olsun” dedi.

MASADA BİTSİN VURGUSUYerel Sen

Ersoy’un ardından konuşan İSU Genel Müdür Yardımcısı Uğur Susoy, “Önceki yıllarda olduğu gibi uyum içerisinde sözleşmesinin sonlandırılacağını ümit ediyoruz” dedi. Katılımcılar görüşmenin masada bitmesi vurgusunda bulundu.

5 İDARİ MADDEDE ANLAŞILDI

Toplantı sonunda 5 idari maddede anlaşma sağlandı. Bir sonraki oturum 13 Aralık’ta Yerel Sen binasında olacak.