Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çetin Sarıca: Tatlı su kahramanları esnafı neden aylarca beklettiniz!

İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca Vakıf İş Hanı kriziyle ilgili yaptığı açıklamada, “Tatlı su kahramanları madem sorunu çözecektiniz, neden aylarca esnafı beklettiniz?” dedi.

İzmit Belediyesi Başkan Vekili

İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca Vakıf İş Hanı kriziyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Sarıca açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Kentimizdeki tatlı su kahramanları Fethiye Caddesi’ndeki aylarca esnafı beklettikleri, iş hanı yönetimini mağdur ettikleri Vakıf İş Hanı krizini çözmüşler(!) Alın size Vakıf İş Hanı inşaatıyla ilgili, cevapların tümünün tek bir adrese çıktığı sorular.

KİM İZİN VERMEDİ?

Fethiye Caddesindeki Vakıf İş Hanı krizini kim yarattı? Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Vakıf İş Hanı inşaat alanına en kısa mesafeli yol olan Yürüyüş Yolu’nun sadece 10 metresinden ağır tonajlı iş makinalarının geçmesine kim izin vermedi?”

ESNAFI OYALAYAN KİM?

Yürüyüş Yolu’nun sadece 10 metresini kullandırmadığı için işin uzamasına neden olan ve esnafı oyalayan kim? Kocaeli Büyükşehir Belediyesi. ‘Önce eşeği kaybettirelim de sonra buldururuz2 diyen kim? Kocaeli Büyükşehir Belediyesi.

HALKIMIZ BU NUMARALARA KANMIYOR

Şimdi de biz soralım… Madem kırın talimatı verecektiniz, neden aylarca esnafı beklettiniz. Madem sorunu çözecektiniz, neden kriz oluşana kadar beklediniz? Yoksa “Krizi bir yaratalım, kendi yarattığımız krizi yine biz çözelim de kahramancılık mı oynayalım” dediniz? Ama halkımız bu tatlı su kahramancılığına artık kanmıyor, bilesiniz…”

Cetin Sarica Tatli su kahramanlari esnafi neden aylarca beklettiniz,

Hayrettin Ünlü’den Sarıca’ya sert cevap: “Sizin çapınız bu kadar”