Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’dan Yasin Özlü’ye tepki

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün “Senin kıvrımlarına ben onu böyle…” cümlesine “Tüm meclis üyeleri ve komşularımızın bulunduğu salonda bir kahvehane sohbetindeymiş edasıyla gülerek de olsa sarf edilen hakaret doğrudan vatandaşlarımıza yapılmış bir saygısızlık örneğidir” şeklinde tepki gösterdi.

CHP Başiskele İlçe Başkanı

Özgun imzaBaşiskele Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında belediyenin 2023 bütçesi gündeme geldi. 650 milyon TL bütçe, oy çokluğuyla mecliste kabul edildi. Bütçe ile ilgili tartışmalar yaşanırken Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Bunlar hesap kitap işi” ifadesine Saadet Partili Meclis Üyesi Kadir Öztonga ise, “Bu parayı bütçenin alt kıvrımlarında mı saklıyorsunuz?” şeklinde cevap verdi.

ÖZÜR DİLEDİ

Öztonga’nın bu sorusu üzerine Başkan Özlü cevap verdi. Özlü, cümlesini bitirmeye yakın bir skandala imza atacağını fark etti. Özlü, “Senin kıvrımlarına ben onu böyle…” diye cümlesinin devam ettirirken hemen durakladı. Salonda kahkaha sesleri yükselirken Meclis Üyesi Öztonga, meclisi terk etmek için ayağa kalktı. Özlü, kurduğu cümle için özür dilemesinin ardından Öztonga salonda arka sıralara oturup meclisi takip etti.

“KAHVEHANE SOHBETİNDEYMİŞ EDASIYLA…”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman Bağımsız Kocaeli’ye açıklama yaptı. Acurman yaptığı açıklamada, “Tüm partizanlıklar bir yana aynı kentin paydaşları ve komşuları olan bizler arasında siyasi nezaketi yok sayan, şaka adı altında oldukça bayağı ve terbiye sınırlarını zorlayan bir cümlenin sayın başkan tarafından sarf edilmesini kınıyoruz. Tüm meclis üyeleri ve komşularımızın bulunduğu salonda bir kahvehane sohbetindeymiş edasıyla gülerek de olsa sarf edilen hakaret doğrudan vatandaşlarımıza yapılmış bir saygısızlık örneğidir. Sayın Özlü’nün meclis salonunda sarf ettiği özrünü bizlerin ötesinde tüm komşularımıza yöneltmesini bekliyoruz” dedi.