Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Bilgin’den Sertif Gökçe’ye destek mesajı

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşması ile partiler de genel merkezde belirledikleri adayları açıkladılar. Genel Merkez tarafından Derince Belediyesi adayının Sertif Gökçe olması ile aday adaylarından da destek mesajları gelmeye başladı.

31 Mart yerel seçimlerinin

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşması ile partiler de genel merkezde belirledikleri adayları açıkladılar. Genel Merkez tarafından Derince Belediyesi adayının Sertif Gökçe olması ile aday adaylarından da destek mesajları gelmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Derince İl Başkanlık görevinden Derince Belediyesi aday adayı olmak için istifa eden Atasoy Bilgin’den de Gökçe’ye destek mesajı geldi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Bilgin’in açıklaması şu şekilde: ‘Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanlığım ve Derince Belediye Başkan Aday Adaylığım süresince değerli emeklerini ve sevgilerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ziyaretinde bulundum. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında partimize yakışır şekilde mücadele eden tüm yol arkadaşlarımla birlikte ve Genel Merkezimizin belirlemiş olduğu Değerli Adayımız Sn. Sertif Gökçe ile Derince Belediye’sini demokrasi, şeffaflık ve liyakate dayalı bir yönetim anlayışına kavuşturmak adına var gücümüzle çalışmaya hazırız.’