Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’nin binasına büyükşehirden 20 milyon!

Derince Belediyesi’nin yeni hizmet binası yaklaşık 30 milyon TL’ye mal olacak. Büyükşehir Belediyesi bunun 20 milyon TL’sini karşılayacak.

Derince Belediyesi’nin yeni hizmet

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı İkinci Oturumu, Kocaeli Kongre Merkezi’nde Zinnur Büyükgöz başkanlığında gerçekleştiriliyor. Tahir Büyükakın’ın bakan programı nedeniyle katılamadığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi ile Derince Belediyesi ortaklığında yapılacak olan Derince Belediyesi Hizmet Binası gündeme geldi. Söz konusu bina için büyükşehir başkanlık makamı ile protokol yapma yetkisi görüşüldü.

1071 anadolu kultur sanat ve kongre merkeziESKİ BİNAYI DA DERİNCE KURTARACAK

Oy birliği ile meclisten geçen madde ile ilgili soru soran Engin Taşdemir, “Mevcut binanın kullanımı nasıl değerlendirilecek. Büyükşehir’e mi devredilecek?” dedi. Yeni bina için Büyükşehir Belediyesi’nin 20 milyon TL artı KDV vereceğini ifade eden Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, eski binanın Derince Belediyesi tarafından kullanılacağını ifade etti.

KONGRE MERKEZİNDEN DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Derince Belediyesi’nin yeni hizmet binası 1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi binası olarak inşaatına başlanan ve kabası tamamlanan binanın dönüşümü ile hayata geçecek. Söz konusu dönüşüm işi için 30 milyon TL’lik bir bütçe gerekiyor. Bu bütçenin 20 milyon TL’si Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. 10 milyon TL’yi ise Derince Belediyesi bulacak.