Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilovası otopark ve kapalı pazar alanına kavuşuyor!

Dilovası otopark ve kapalı pazar alanına kavuşuyor. Bir süre önce uygulama projesi hazırlama çalışmaları başlayan Dilovası otopark ve kapalı pazar alanı inşası için ihale tarihi belirlendi.

Dilovası otopark ve kapalı

Ugur ENC minUzun yıllardır bekleyen Dilovası otopark ve kapalı pazar alanına kavuşuyor. Bir süre önce uygulama projesi hazırlama çalışmaları başlayan Dilovası otopark ve kapalı pazar alanı inşası için ihale tarihi belirlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu dün akşam saatlerinde sosyal medya sitesi Twitter üzerinden müjdeli haberi verdi. Gündoğdu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası ilçemizde ‘Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark’ yapım işinin uygulama projeleri tamamlandı ve ihale günü alındı… 5 Nisan… Şimdiden hayırlı olsun…” ifadelerini kullandı.

DİLOVASI OTOPARK VE KAPALI PAZAR ALANI

Dilovası Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilecek olan Dilovası otopark ve kapalı pazar alanı 3 katlı olacak. 2 bin 637 metrekare alan üzerinde 3 katlı olarak inşa edilecek olan otopark ve kapalı pazar alanında 210 metrekare idari alan yer alacak. 235 pazar esnafının hizmet verebileceği otopark ve kapalı pazar alanında 220 araç park edebilecek. Toplam kullanım alanı 8 bin 600 metrekare olacak.

 

asyalı porno