Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doktoru her muayenede iltifat etti… Estetik sonrası bir göğsü küçük kaldı!

Kocaeli’de hizmet veren ve

Kocaeli’de hizmet veren ve bir süre önce ekonomik sıkıntılar yaşamaya başlayan Kocaeli Tıp Merkezi’nden önemli bir şikayet geldi. Hastanede estetik ameliyat olan Arzu isimli bir kadın geçirdiği operasyon sonrasında pek çok sorunla karşı karşıya kaldığını duyurdu. Şikayetini dile getiren talihsiz kadın, doktorunun her muayene sırasında göğüslerine gereksiz iltifatlarda bulunduğunu söyledi. Hastane yönetiminin ikinci bir operasyon teklis ettiğini ifade eden kadın avukatı vasıtası ile konuyu yargıya taşıyacağını duyurdu.

DOKTORU ÇOK ÖVDÜLER

Kadının şikayetinde şu ifadeler yer aldı: “Kocaeli Tıp Merkezi’nde v**a** adlı doktorun önerisi ve teşvikiyle estetik operasyon geçirdim. Doktor çok kaba ve adaptan yoksundu. Hastane içinde de doktoru çok övdükleri ve bilgili olduğunu anlattıkları için v** beye ameliyat olmaya karar verdik. Sonradan anladık ki Azerbaycan’dan gelmiş ve burada çalışma izni ile bulunan bir doktormuş.

YALANLARINA KANARAK…

İnternet sitesinde 2500’den fazla kongrede yer aldığı yazıyor. Ama her hafta 1 kongreye gitse 48 yılda ancak tamamlar. Halbuki 8 yıldır meslekteymiş. V** beyin yalanlarına kanarak estetik ameliyat olduk ve şu an göğsümün biri diğerinden farklı duruyor ve bariz şekilde de belli oluyor. Ayrıca her muayeneye gittiğimde göğüslerimle ilgili gereksiz iltifatlar ve olmadık sözlerde bulunuyor. Hastane yönetimine durumu ilettiğimizde tekrar operasyon geçirmemiz gerektiğini söyleyerek fahiş fiyat istedi. Çalışma Bakanlığı’na da şikayet ederek bu doktorun çalışma iznini iptal ettireceğim. Dava açmak için de avukatım hazırlanıyor.”