Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dominos motorlarının Yürüyüş Yolu’nda özel izni mi var?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir süre önce Yürüyüş Yolu’nu yeniledi. Yenilenen yolda Dominos başta olmak üzere pek çok kurumun motorları cirit atıyor. Peki Dominos motorlarının Yürüyüş Yolu’nda özel izni mi var?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir

Uğur EnçKocaeli Büyükşehir Belediyesi bir süre önce Yürüyüş Yolu’nda yenileme çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında Hürriyet Caddesi trafiğe kapatıldı. Söz konusu cadde üzerinde bulunan mekanlar Cumhuriyet Bulvarı olarak yeniden adlandırılan Yürüyüş Yolu’nda vatandaşların kullanımında olan geniş bir alan elde etti. Ancak paket servis hizmeti veren ve bünyesinde motor bulunduran kurumlar bu durumdan olumsuz etkilendi.

DOMİNOS İZMİT’İN MOTORLARI

Yürüyüş Yolu’nda yani Cumhuriyet Meydanı’nda hali hazırda motorlu araçların kullanımı yasak. Söz konusu bulvara ne araba ne de motor girebiliyor. Ancak bazı kurumlar paket servis motorlarını motorlu araçlar için olan yollara park etmek yerine Yürüyüş Yolu’nu aktif olarak kullanmaya devam ediyor. O kurumlardan biri de Dominos. Dominos’un motorlu kuryeleri her gün yüzlerce sefer aktif olarak Yürüyüş Yolu’nu kullanıyor. yol üzerinde herhangi bir denetim yapılmıyor. Vatandaşlar motorlu araçlardan dolayı mağdur oluyor.