Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan geldi diye otoparkta mahsur kaldılar!

AKP Kocaeli İl Kongresi için kentimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için büyükşehir otoparkı 2 saat çıkışlara kapatıldı. Vatandaşlar araçlarıyla mahsur kaldı.

AKP Kocaeli İl Kongresi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kocaeli 7. Olağan Kongresi’ne katılmak için kentimize geldi. Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinden İnterteks Fuar Alanı’na ve oradan da Kongre Merkezi’ne giden Erdoğan için bu güzergah saatlerce trafiğe kapatıldı.

2 SAAT MAHSUR KALDILAR

Güzergah üzerinde bulunan ve binlerce araç kapasiteli olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahil otoparkı da trafiğin kapatılmasından etkilendi. Yaklaşık 2 saat boyunca otoparka giriş çıkışlar durduruldu. Otomobilleriyle otoparkta mahsur kalan vatandaşlar sık sık emniyet güçleri ile tartıştı.

BALIKÇILAR DA ETKİLENDİ

Öte yandan Erdoğan’ın güzergahı nedeniyle alınan trafik önlemleri kapsamında kent genelinde uzun araç kuyrukları oluştu. Söz konusu otoparkın yanında bulunan Balıkhan esnası da bu ziyaretten olumsuz etkilendi. Trafik nedeniyle pazar günü vatandaşlar balık almaya dahi çıkmadı. Esnafın hafta sonu için satın aldığı balıklar elinde kaldı.