Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ersin Emiroğlu Sakarya’ya atandı

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada,

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Bu isimler arasında İzmit’in önceki dönem kaymakamı Ersin Emiroğlu da yer aldı.

Geçtiğimiz yılki kararnameyle tayini Silifke Kaymakamlığı’na çıkan, İzmit!te kaymakamlığı döneminde kurduğu sıcak diyaloglarla hatırlanan Emiroğlu Sakarya Vali Yardımcısı oldu.

Ersin Emiroğlu kimdir?

969 Zonguldak doğumlu olan Ersin EMİROĞLU, ilk ve orta öğrenimini Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde tamamladıktan sonra İ.Ü. S.B.F. Kamu Yönetimi Bölümünden 1990 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığı’nın açtığı sınavı kazanarak 1992 yılında Bolu Kaymakam adayı olarak göreve başladı.
Adaylık süresini tamamlayan Kaymakamımız, 1995 yılında Kastamonu Abana ilçe Kaymakamlığı’na başladı. 1998-2000 tarihleri arasında Diyarbakır Kulp Kaymakamlığı, 2000-2004 tarihleri arasında Balıkesir İvrindi Kaymakamlığı, 2004-2007 tarihleri arasında Mardin Nusaybin Kaymakamlığı, 2007-2011 tarihleri arasında Sakarya Kaynarca Kaymakamlığı, 2011-2014 tarihleri arasında Aydın-Didim Kaymakamlığı, 2014-2019 tarihleri arasında Kocaeli-İzmit Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
08.08.2019 tarihinde yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Silifke Kaymakamı olarak atanan Ersin Emiroğlu, Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Emiroğlu 07.14.2020 tarihindeki kararname ile Sakarya Vali Yardımcısı olmuştur.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Bu şahısla hiç tanışmadım ,Derince’de memurluk yaparken bir Allah’ın kulu da kötü birşey demedi Ersin bey için,herkes sevip sayardı,Allah yolunu açık etsin,ben de o dönemlerde Derince kaymakamının hukuksuzluklarıyla uğraşıyordum,üç gün önce Bilecik’ten emekli oldu,ömrü hayatımda bu şahıs kadar devlet adamlığından uzak kimse görmedim.Diyeceğim o ki o koltuklar makamlar gelip geçici ,dönemin iki kaymakamı,birinin arkasından herkes övgüyle bahsediyor diğerinin ki malum,Dursun Balaban adlı vali yardımcısının yazdıklarımı iyi okumasını isterim,benim babam emekli olalı 25 sene oldu herkes sever sayar,ben memuriyetten atılalı ki bunu ne kadar istediğimi hep yazdım yaklaşık 4 ay oldu,siz yöneticilerin bir kısmı hariç beni de seven sayan çoktur,seneye emekli olunca anlayacaksın beni Dursun Balaban tabi Allah ömür verirse!Kocaelide okuduğum beş kişi var beşinin de ortak özelliği Devletin makamlarını babalarının şirketi sanması,devlet adamlığından uzak,hayasızca davranışları,memurları ezmeleri ,tabi beni tanıtıdıktan sonra akılları gidiyor ve kendilerine hep dediğim gibi memurları bir daha ezemeyeceksiniz çünkü alayınız artık neyle karşı karşıya olduğunuzu benim karşıma niye çıkamadığınızı iyi biliyorsunuz!DEVLET BAKİ sizler değil,kiminiz Ersin bey,Ekrem bey,Hasan Hüseyin bey gibi sevgiyle,kiminiz de Akın,Dursun,Ali gibi anılır,önemli olan siz nasıl anılmak istiyorsunuz!Adam gibi adamlar ancak saygıyla anılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit'te hayata geçirilen "Lokomotif Çocuk
Sıradaki Haber İzmit’teki bu köy sadece çocukların