Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski başkan tuvaletini Yuvacık’a bağladı!

Körfez Belediyesi’nin eski başkanı emekli öğretmen Erhan Yenilmez Yuvacık’ta yer alan evinin tuvalet ve gider kanalizasyonunu dereye bağladı. Söz konusu dere Yuvacık Barajı’nı besliyor.

Körfez Belediyesi’nin eski başkanı

ugurKocaeli’nin Körfez ilçesinde uzun yıllar belediye başkanı yapan Erhan Yenilmez öğretmenlik mesleğinden emekli olduktan sonra Başiskele Yuvacık’ta, Servetiyecami köyüne taşındı. Burada bir anlamda inzivaya çekilen Erhan Yenilmez’in önemli bir çevre katliamına sebep olduğu ortaya çıktı.

FARK EDİLMEDİ

Evinin tuvalet ve gider borularını hemen yanı başında akan dere menfezine bağlayan ve üzerini örten Erhan Yenilmez’in bu hareketi uzun süre fark edilmedi. Yenilmez’in kaçak bağlantısı önceki gün gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sırasında ortaya çıktı. Çalışmaları yapan ekip yetkililere haber verdi.

CEZA YAZILMALIYDI

İddialara göre bölgeye gelen belediye ekipleri altyapı çalışması yapanlara “kapatın üzerini” dedi ve gitti. Söz konusu kanalizasyon giderinin videosunu çeken bir vatandaş durumu yasal mercilere ileteceğini belirtti. Normalde ceza yazılması gerektiğini ifade eden vatandaş Yenilmez’in nüfusunu kullandığını öne sürdü.

BAŞKA EVLER DE VAR

Erhan Yenilmez’in evinin yanında yer alan dere menfezinin Yuvacık Barajı’nı besleyen önemli derelerden birine bağlandığı öğrenildi. Yuvacık sakinleri bölgede yer alan pek çok konutta benzer kanalizasyon bağlantısı olduğunu, belediyede tanıdığı olanlara göz yumulduğu iddia etti. Yuvacık’a kaç evin kanalizasyonu akıyor belli değil.