Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet en başarılı ikinci ilçe belediye başkanı oldu

ORC Araştırma Şirketi’nin anketine göre İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, en başarılı ikinci ilçe belediye başkanı oldu.

ORC Araştırma Şirketi’nin anketine

ORC Araştırma Şirketi, 10-23 Ekim 2022 tarihleri arasında 30 büyükşehre bağlı nüfusu 100 binin üzerinde olan toplam 184 ilçede toplam 12 bin 300 katılımcı ile anket çalışması gerçekleştirdi. Ankette vatandaşlara belediye başkanlarının çalışmalarından ve hizmet kalitesinden ne düzeyde memnun oldukları soruldu. Şirket tarafından paylaşılan sonuçlarda vatandaş memnuniyetinde yüzde 55’in üzerinde yer alan belediye başkanlarına yer verildi.

HÜRRİYET TEK KADIN BAŞKAN

En başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları arasında ilk 10 listesi paylaşıldı. İlk sırada Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, ikinci sırada İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yer aldı. Hürriyet ayrıca 10 başarılı ilçe belediye başkanı arasından başarılı olan tek kadın belediye başkanı olması da dikkat çekti. Göksu yüzde 66,9, Hürriyet yüzde 64,4, Haluk Bozdoğan ise yüzde 62,3 ile en başarılı belediye başkanları oldu.

orc arastirma fatma kaplan hurriyet

İLK İKİ BAŞKAN CHP’Lİ

En başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında ilk sırada yüzde 59,5 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yer alırken, Yavaş’ı yüzde 57,2 ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek takip etti. Üçüncü sırada ise yüzde 57 ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yer aldı.

orc arastirma