Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet eski baro duvarına yeni afiş astı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yakın isimlerin seçim kazandıran duvar olarak adlandırdığı Kocaeli Barosu’nun bulunduğu, eski Perşembe Pazarı alanı karşısında, yol kenarında yer alan binanın duvarına yeni bir afiş asıldı. Söz konusu afişte belediyenin israfı nasıl engellediği ve hizmetleri anlatılıyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

ugurİzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yakın isimlerin seçim kazandıran duvar olarak adlandırdığı Kocaeli Barosu’nun bulunduğu, eski Perşembe Pazarı alanı karşısında, yol kenarında yer alan binanın duvarına yeni bir afiş asıldı. Söz konusu afişte belediyenin israfı nasıl engellediği ve hizmetleri anlatılıyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından ilk olarak 2019 yılında yerel seçim sürecinde kiralanan, o dönem içinde Kocaeli Barosu’nun da bulunduğu eski Perşembe Pazarı’nın karşı tarafında yer alan ve yola cephe olan binanın duvarı, Hürriyet tarafından ilerleyen süreçlerde de sıkça kullanılmıştı. Hürriyet, bu duvara genel seçim sürecinde de giydirme yapmış, bir süre önce ise EYT meselesi üzerinden billboardlara çıktığı şikayet afişinin bir benzerini astırmıştı.

Fatma Kaplan Hurriyet duvar