Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fethiye Caddesi’ni yapan firma temsilcisi: Ben ciddi zarara uğradım

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Fethiye Caddesi ve Yan Yollar Yapım İhalesini kazanan firma temsilcisi, “Ben geçici, kesin kabulümü yapmamışım. Ben zaten bu projede ciddi mağduriyet yaşamışım, ciddi zarara uğramışım. Burada oluşabilecek en ufak bir şey bile bana yazar” dedi.

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan

Nazim Ozgun Erbulan 1İzmit Belediyesi tarafından Vakıf İş Hanı’nın yapımı için İzmit Birlik Limited Şirketi bugün akşam saatlerinde kamyonları sokmak istedi. Yaşanan tartışmada taşların zarar göreceği belirtilirken araçların kısa mesafe olduğu için Büyükşehir Belediyesi’ne ait yoldan sokulması gerektiği belirtildi.

“BİTTİKTEN SONRA BUYURUN GELİN”

Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Düzenleme Projesi ihalesini kazanan Kırıcılar İnşaat Tarım ve Hayvancılık Peyzajcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi yetkilisi söz konusu tartışmada “Yüklenici firma olarak hiç konuşmadım. Ben geçici, kesin kabulümü yapmamışım. Ben zaten bu projede ciddi mağduriyet yaşamışım, ciddi zarara uğramışım. Burada oluşabilecek en ufak bir şey bile bana yazar. Ha İzmit hem Büyükşehir beni ilgilendirmiyor. Ben işimi bitireyim, burası bitsin. Bittikten sonra buyurun gelin. Biz yüklenici firma olarak 2 ay bekledik. 2 ay boyunca caddeye bir tane taş koymadık. Sizin ruhsatlarınız öne alındı. Ona rağmen bir şey yapılmadı. Buradaki mağduriyeti ben neden yaşayayım? Ben geçici kabulünü yapmadım dolayısıyla müsaade edemem. Bu iş siyaset üstü bir iş.” dedi.