Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den Cumhurbaşkanı mitingine zorunlu katılım açıklaması

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz basında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü ilimizde katılacağı Açılış Bayramı programına belediye personeli için katılımın zorunlu tutulduğu iddialarını yalanlayarak, “Personelimizin katılım durumlarına göre ulaşım imkanları oluşturulacağından, programa katılıp katılmayacaklarını bildirmeleri talep edilmiştir. Bahse konu haberlerde ifade edildiği gibi bir katılım zorunluluğu yoktur” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz basında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü ilimizde katılacağı Açılış Bayramı programına belediye personeli için katılımın zorunlu tutulduğu iddialarına dair açıklamada bulundu.

“GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR”

Büyükgöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bir takım basın yayın organlarında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifiyle gerçekleşecek 10. Açılış Bayramı’na katılımı, personelimiz için zorunlu tuttuğumuz yönünde maksatlı haberler yayınlanmıştır. Bahse konu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek; “Açılış Bayramı” resmi bir programdır. Kocaeli’nin tamamında hayata geçen eser, hizmet ve yatırımların açılışı bu programla yapılacaktır. Gebze Belediyesi’nin yapımını tamamladığı projeler de bu kapsamdadır.

“KATILIM ZORUNLULUĞU YOKTUR”

Personelimizin büyük emeklerle milletimizin hizmetine sunduğu bu projelerin açılışlarına şahit olmaları temennimizdir. Bu amaçla kendileri Açılış Bayramı’na davet edilmişlerdir. Personelimizin katılım durumlarına göre ulaşım imkanları oluşturulacağından, programa katılıp katılmayacaklarını bildirmeleri talep edilmiştir. Bahse konu haberlerde ifade edildiği gibi bir katılım zorunluluğu yoktur. Katılım tamamıyla isteğe bağlıdır. Bu vesileyle hem personelimizi hem de bütün Gebzelileri hizmet ve eserlerimizin toplu açılışına, 10. Açılış Bayramı’na davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

gebze belediyesi