Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze bölgesine de teleferik geliyor..!

“Yeni Yüzyıl Yeni Merkezi’nde gerçekleştiren Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Kartepe’nin ardından Gebze bölgesinde, Darıca ilçesine de teleferik inşa edeceklerini söyledi.

“Yeni Yüzyıl Yeni Merkezi’nde

ugurAk Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın’ın “Yeni Yüzyıl Yeni Kocaeli” temalı 31 Mart 2024 Seçim Beyannamesi Toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriyor. Ak Partili siyasetçilerin tam kadro katıldığı programda MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve MHP’liler de ilgi gösterdi. Saat 14.00’te başlayan programa Başkan Tahir Büyükakın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın’la birlikte katıldı. 1.200 kişilik Akçakoca Salonu tamamen dolarken salona sığmayan vatandaşlar için fuaye bölümüne dev ekran kuruldu.

KUZUYAYLAYA KAYAK PİSTİ

Kuzuyayla Tabiat Parkımızı genişleteceğiz. Yeni etap ile büyük bir rekreasyon alanı yaratacağız. Burada biliyorsunuz teleferiğin de bir ayağı mevcut. Teleferiğin de eli kulağında. Martın ilk haftasında bineceğiz teleferiğe 50 yıllık hayaldi, o da gerçek oldu. Kuzuyayla’da 4 kayak pisti, 2 telesiyej hattı inşa edeceğiz. Bunlar hayal değil. Bunların hepsinin projesi var. Hepsi yatırıma hazır.

DARICA’YA TELEFERİK

Batı yakasına bir teleferik daha yapacağız. Biz teleferiği süs olsun, gösteriş olsun diye yapmıyoruz. Darıca Millet Bahçesi’ne erişimle ilgili sıkıntılar oluyor. Üst tarafta okullar bölgesi de yapılıyor. Burada trafik epey artacak. Burada metro istasyonu ile entegre bir teleferik inşa edeceğiz. 840 metrelik bir mesafe kat edebilecek. 10 bin yolcu kapasitesi bulunacak. Darıca Millet Bahçesi trafiğini azaltmış olacağız.”