Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze EYT’ye pandemi bahanesi!

Kocaeli Haber…8 Eylül 1999 Emeklilik Yasası yıl dönümü için EYT dernekleri stant açıyor. Ancak Gebze EYT’ye pandemi bahane edilerek izin verilmedi.

Kocaeli Haber...8 Eylül 1999

SEBO min 5Sosyal güvenlik reformu adı altında yapılan düzenlemeler ile emeklilik şartları sürekli ağırlaştırıldı. 8 Eylül 1999’a kadar, kadınlar 38 erkekler ise 43 yaşında emekli olabiliyorlardı. O tarihten sonra emeklilik koşulları zorlaştı, emekli olabilme yaşı ve prim ödeme gün sayısı yükseltildi. Türkiye genelindeki EYT dernekleri masa açma girişimlerinde bulunuyor. İlçede, farklı dernek ve partilere stant izni verildiği görüldü.

AÇIKLAMA YAPILDI

Ancak Gebze’de Korona virüs bahane edilerek Gebze EYT‘ye izin verilmedi. Gebze EYT Başkanı Nuh Erdoğan, “Bugün bile bir kaç dernek belediyeden izinli stant açtı. Biz 21 yıldır, haklı davamız olan mücadelemizi her zaman devam ettireceğiz. 8 Eylül’de çıkan yasa için tüm ülkede okunacak bildiri ve stant için izin istedik. Pandemiyi bahane ederek izin verilmedi. Bizlerin hayallerini yıkan bu haklı davamıza ne şartlar olursa olsun devam edeceğiz. Neden diğer derneklere izin verilirken bizlere verilmiyor?” dedi.

Besir Dernegi
Beşir Derneği’ne Gebze’de stant izni veriliyor.
IYI Parti Gebze Stant
İYİ Parti Gebze stant açarak üye topluyor.