Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet: Kocaeli’de işçilere yıllardır verilmeyen zamların verilmeye başlaması İzmit Belediyesi sayesinde!

Başkan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kocaeli’ndeki tüm belediye işçilerine yıllarca verilmeyen zamların diğer Kocaeli Belediyelerinde de verilmeye başlanması İzmit Belediyesinin varlığı sayesindedir. Rekabetin gücü önemlidir. Ceketimi atsam kazanırım şımarıklığına son vermek gerekir” dedi.

Başkan Hürriyet sosyal medya

Başkan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kocaeli’ndeki tüm belediye işçilerine yıllarca verilmeyen zamların diğer Kocaeli belediyelerinde de verilmeye başlanması İzmit Belediyesinin varlığı sayesindedir. Rekabetin gücü önemlidir. Ceketimi atsam kazanırım şımarıklığına son vermek gerekir” dedi

HEM YATIRIM HEM HİZMET HEM İŞÇİYE DEĞER

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Destek almıyoruz. Kendi yağımızda kavruluyoruz. Meclis çoğunluğu ve büyükşehir bizde olmadığı için bol köstekli dönemimize rağmen sürekli şartlarımızı zorluyoruz. Hem hizmet ediyoruz, yeni yatırımlar yapıyoruz hem de işçimize değer vermeye çalışıyoruz. 

“İŞÇİ DOSTU BELEDİYEYİZ”

Çok şükür görev süremiz içinde 2 güzel toplu sözleşme yapmak nasip oldu. Her ikisi de 10 yıllık KHK mağduriyetini gideren, eşit işe eşit ücret ödenmesini sağlayan, kimseyi kayırmayan ve ek sosyal haklar verilmesini sağlayan, 45 saati 40 saate düşüren sözleşmelerdi. İşçimiz de çok mutlu olmuşlardı. 

“REKABETİN GÜCÜ ÖNEMLİDİR”

Ve Kocaeli’ndeki tüm belediye işçilerine yıllarca verilmeyen zamlar diğer Kocaeli Belediyelerinde de verilmeye başlanması İzmit Belediyesinin varlığı sayesindedir. Bu toplu sözleşmelerin varlığı sayesindedir. Rekabetin gücü önemlidir. Ceketimi atsam kazanırım şımarıklığına son vermek gerekir” ifadelerini kullandı.