Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Efe’den Tavşantepe’de darp şov!

İzmit Tavşantepe’de CHP’li İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri birbirine girdi. Olay yerini incelemeyen giden Fatma Kaplan Hürriyet’in yanına gelen Ak Partili İbrahim Efe kendini yerlere attı, darp edildiğini iddia ederek “imdat polis” diye bağırdı.

İzmit Tavşantepe'de CHP'li İzmit

İzmit Tavşantepe hastane yolu bölgesinde bu sabah çok ilginç olaylar yaşandı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, İzmit Belediyesi çalışanlarını çalışma alanına sokmadıklarını ve darp ettiklerini söyledi.

İBRAHİM EFE KENDİNİ YERLERE ATTI!

Yaşanan olayın ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve çalışma arkadaşları olay yerine giderken, AKP Meclis Üyesi İbrahim Efe de Tavşantepe bölgesine gitti. Olay anında AKP Meclis Üyesi İbrahim Efe’nin kendini yerlere atması ve “Beni dövüyorlar imdat polis.” diye bağırması, kamuoyu tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Başkan Hürriyet de bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Burada AKP meclis üyelerinin yaptığı şovu da unutmayacağım. Videolarını yayınlayacağız. Kendilerini nasıl yere atarak ‘Beni darp ediyorlar’ diye bas bas bağırdığını şaşkınlıkla izledik. Sayın İbrahim Efe’nin burada kendini yerlere atarak ‘Beni dövüyorlar’ diye bağırdığını gördük.” ifadelerini kullandı.

Tavşantepe’de İzmit ve Büyükşehir’in personelleri birbirine girdi!

Hürriyet’ten Tavşantepe açıklaması: Hesabını soracağım!