Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlçe başkanından Tayfun Balıkçı’ya: Kazanmamak için her şeyi yaptı!

CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal 31 Mart seçimlerini 1.395 oy farkla kaybeden Tayfun Balıkçı’yle ilgili konuştu. Altunal başkan adayının kazanmamak için her şeyi yaptığını söyledi.

CHP Körfez İlçe Başkanı

CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal 31 Mart seçimlerini 1.395 oy farkla kaybeden Tayfun Balıkçı’yle ilgili konuştu. Özgün Kocaeli’ye konuşan Solmaz Altunal şu ifadeleri kullandı: “Biz bir önseçim sürecini yaşadık. Sandıktan Tayfun Bey çıktı. 15 gün bekledik. Kendisine yalvardık. ‘Körfez alınacak yer’ dedik. Çalışalım dedik. Bizi ciddiye almadı, bize dönüş yapmadı. Tayfun Bey benim telefonlarıma bile bakmadı. Mesaj attım dönmedi. ‘Bana dönün diye mesaj atıyorum’ ulaşamıyorum arıyorum ulaşamıyorum. Böyle bir süreç geçirdik.

SEÇİM GÜNÜ BİLE PARTİYE GELMEDİ

Sonra yine günah keçisi ilan edilen biz olduk. Biz gidilmesi gereken yerlere gitmeyi önerdik. 11 bin oyu olan kitleye gitmeyeceğini söyledi. Saadet Partisi’ne gitmedi, Demokrat Parti’ye gitmedi. Gidilmesi gereken hiçbir yere gitmedi. Kazanmamak için her şeyi yaptı. Seçim günü bile partiye bile gelmedi. Partiye geldi de kovuldu mu? Ne oldu da partiye gelmiyorsun? Kendisi, ‘Ben ilçe yönetimiyle sahada olursam seçimi kaybederim’ demiş. Artık ne olacaksa olsun. 6 yıldır gece gündüz partim için emek veriyorum. 40 gün çalışıp kahraman olmuşlar.

TAYFUN BEY ÖRGÜTÜ İSTEMEDİ

Ben genel seçimlerde oyunu arttıran ikinci ilçe oldum. Madem bu örgüt çalışmadı oylar nasıl arttı? Çok güvendiği manav oylarını bile alamadı. Biz bunları tek tek çıkardık. Alınacak bir ilçeyi maalesef elimizle verdik. Örgüt her gün sahadaydı. Arkadaşlarıma her defasında laf söylediler. Ben partime zarar gelmesin diye sustukça onlar kendilerini bir şey sanıyor, haklı sanıyorlar.

ŞENER SÖĞÜT SANDIKTAYDI BİZİM ADAYIMIZ NEREDEYDİ?

Tayfun Bey bizi istemedi. Tayfun Bey örgütü istemedi. Alan çalışmalarında örgüt yöneticilerinin fotoğraflarını kesip paylaştılar. Biz sustuk, sabrettik. Seçim sürecinde 150 sandık boş değildi. 401 tane ıslak tutanağa ulaştık. 150 sandığın boş olması mümkün mü? Şimdi kahramanlık yapanlar sandıkların başında yoktu. Kaç defa mesajla ulaştık. Sandıklara sahip çıkın dedik. Kimse gelmedik. Seçim kurulunda her gece nöbetteydim. Şener Söğüt de oradaydı. Benim başkan adayım neredeydi? İlçe başkanı 46 saat gözümü kırpmadım.”