Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnsanlar aç ama milyonlar Millet Bahçesi’ne!

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde inşa edilecek olan Millet Bahçesi’ne 44 milyon 210 bin lira harcanacak. Mevcut ekonomik kriz atmosferinde insanlar sıkıntı yaşarken bu harcamalar geniş bir kesim tarafından lüzumsuz görülüyor.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde inşa

Uğur EnçTürkiye son yılların en büyük ekonomik kriziyle karşı karşıya. Çarşıda pazarda fiyatlar geçen gün artıyor. Ekonomik durum o kadar kötü ki asgari ücrete ara zam gündeme geliyor. Asgari ücretle çalışan vatandaşlar dahi kamu araştırmalarına göre açlık sınırında yaşam mücadelesi veriyor. İşte böylesi olumsuz bir ortamda Türkiye’nin dört bir yanında başlatılan Millet Bahçesi inşaatları kentimizde de devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Millet Bahçesi inşa edecek.

KÖRFEZ İLİMTEPE MİLLET BAHÇESİ

Söz konusu Körfez Millet Bahçesi inşaatı için 27 Ekim’de ihaleye çıkıldı. İhaleyi 44 milyon 210 bin liralık teklifle Elensu İnşaat Anonim Şirketi kazandı. Körfez İlimtepe’de inşa çalışmalarına başlanan Millet Bahçesi genel olarak çevre düzenlemelerinden ibaret olacak. İçerisinde çay bahçesi ve kıraathane gibi kimi ufak yapıların da yer alacağı Millet Bahçesi’ne 44 milyon lira harcanacak olması mevcut ekonomik kriz atmosferinde tepki topluyor. Ancak bütün tepkilere rağmen inşaat çalışmaları devam ediyor.