Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Özler istifa etti

İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Özler, GTO yönetiminde yer alması nedeniyle istifa etti. Özler, “İstifa gerekçem, başka bir kamu kurumunda görev alacak olmam ve aynı anda ikinci bir kamu görevi yapmamın kanunlar ve etik kurallar çerçevesinde doğru olmaması sebebiyledir” dedi.

İYİ Parti Gebze Belediyesi

Özgun imzaİYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Özler meclis üyeliğinden istifa etti. Gebze Ticaret Odası (GTO) yönetiminde yer alan Özler, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde, meclis üyesi olarak seçilmiş olduğum ve bu güne kadar şerefle yürüttüğüm Gebze Belediyesi Meclis Üyeliği görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum. İstifa gerekçem, başka bir kamu kurumunda görev alacak olmam ve aynı anda ikinci bir kamu görevi yapmamın kanunlar ve etik kurallar çerçevesinde doğru olmaması sebebiyledir. Dolayısıyla Millet İttifakı veya partimle alakalı bir istifam söz konusu değildir.

Kayhan Ozler“HAK KAYBINA YOL AÇMAYACAK”

Partimin üye sıfatıyla her zaman emrinde ve destekçisi olacağım. Ayrıca yerime Millet İttifakımızdan bir meclis üyesinin gelecek olması da ittifak kapsamında herhangi bir hak kaybına yol açmayacaktır. Yeni gelecek arkadaşımızın bu görevi son derece başarıyla yürüteceğinden ve Gebze halına hizmet edeceğinden zerre şüphem yoktur.

310482895 5456183624496738 1356158745012166314 n