Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit 88 Nolu Hat’ta güzergah değişikliği!

İzmit Şehiriçi 88 Nolu Minibüs Hattı’nda güzergah değişikliği yapıldı. Piotr Wilcinski Bulvarı’nın trafiğe kapanması nedeniyle hat Yeşilova yolunu kullanıyor. Yol yapım çalışması ve yoğunluk nedeniyle dün 1 saatlik tur süresi 2.5 saate çıktı. Yolcular şikayetçi.

İzmit Şehiriçi 88 Nolu

Uğur ENÇ minKocaeli’nin İzmit ilçesinde en yoğun minibüs hatlarından biri olan 88 Nolu Minibüs Hattı’nda güzergah değişikliğine gidildi. Piotr Wilcinski Bulvarı Şehir Hastanesi Bağlantı Yolu İnşaatı nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu sebeple 88 Nolu Hat Eski İstanbul Yolu ve Piotr Wilcinski Bulvarı yerine Yeşilova’dan Gündoğdu’ya gitmeye başladı. Yeşilova’daki yol yapım çalışmaları nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğu bu hattı da etkiledi.

YOLCULUK 2.5 SAAT SÜRDÜ

Normal günde tur süresi 1 saat olan minibüs hattı dün turlarını 2.5 saatte tamamladı. 22 arabanın çalıştığı hat özellikle Yeşilova bölgesinde trafiğin yoğunlaşmasına sebep oldu. Eski İstanbul Yolu’na gitmek isteyen vatandaşlar Doğu Kışla’da minibüsten inerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin küçük minibüsleri ile yollarına devam etmek zorunda kaldı. Minibüsçüler Eski İstanbul Yolu üzerinden Sarıcalar köyüne oradan da Gündoğdu’ya gitmek, Yeşilova güzergahını kullanmamak istiyor.

İşte yeni güzergah;

Kocaeli değişen güzergahlar