Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi Vadi İzmit’teki marketi 14 milyon liraya satıyor!

Banka kredisini çeken İzmit Belediyesi bu kredi ile personelin tazminatlarını ödedi. Ancak belediyenin sermaye arayışı sona ermedi. İzmit Belediyesi şimdi de Vadi İzmit projesinde yer alan 579 metrekarelik market olarak kullanılabilecek olan işyerini satışa çıkardı.

Banka kredisini çeken İzmit
ugur

EYT’li personelin tazminat ödemeleri sırasında 15 milyon lira eksiği kalan ve bunun için arsa satmak isteyen İzmit Belediyesi tartışmaların odağında yer almıştı. İktidar bloğundan arsa satışı için onay isteyen ve bu sebeple meclisi olağanüstü toplanmaya davet eden İzmit Belediyesi yetkilileri daha sonra özel bir bankadan kredi onayı aldıklarını belirterek arsa satışı için yapılacak meclis toplantısından vazgeçmişti. Bu olay uzun süre kent gündemini meşgul etti ve tartışmalara sebep oldu.

14 MİLYON LİRA TALEP EDİLİYOR

Banka kredisini çeken İzmit Belediyesi bu kredi ile personelin tazminatlarını ödedi. Ancak belediyenin sermaye arayışı sona ermedi. İzmit Belediyesi şimdi de Vadi İzmit projesinde yer alan 579 metrekarelik market olarak kullanılabilecek olan işyerini satışa çıkardı. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre satış ihalesi 7 Eylül’de gerçekleştirilecek. Belediye söz konusu market için 14 milyon lira ücret talep ediyor. İhalenin ne kadara sonuçlanacağı merak ediliyor.