Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nde tartışılacak konu… Şirketi kurdu, bir ay sonra İzmit’te ihaleyi kaptı!

İzmit Belediyesi’nin baskı malzemesi ve vinil afiş alım ihalesini İmsa Organizasyon şirketi kazandı. 18 Kasım’daki pazarlık usulü ihaleye tek başına katılan şirketin 21 Ekim’de kurulması dikkat çekti.

İzmit Belediyesi’nin baskı malzemesi

ugurİzmit Belediyesi çok tartışılacak bir ihaleyle gündeme geldi. 18 Kasım tarihinde baskı malzemesi ve vinil afiş alım ihalesine çıkan belediye söz konusu ihaleyi pazarlık usulü gerçekleştirdi. İhaleye tek başına katılan İmsa Organizasyon Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 348 bin liralık teklifiyle ihaleyi kazandı. Yalnızca 25 günlük baskı hizmeti için 348 bin lira ödenecek olması tartışılırken ihaleyi kazanan firmanın kuruluş tarihi duyanları şoke etti.

DİYARBAKIRLI FİRMAYI HATIRLATTI

İbrahim Aydın isimli, Ankara’nın Çankaya ilçesinde nüfusa kayıtlı bir vatandaş tarafından 21 Ekim’de Yeşilova Mahallesi Saltanat Sokak No 21 adresinde kurulan İmsa Organizasyon’un kuruluşunun üzerinden bir ay geçmeden ihaleye girip alması Diyarbakırlı inşaat firması Özgür Can Taşımacılık’ı hatırlattı. Söz konusu firma Kocaeli Şubesi’ni 2022 yılının mayıs ayında açmış, sadece bir ay sonra İzmit Belediyesi’nin ihalelerine girerek iş almaya başlamıştı. Özgür Can Taşımacılık kimi ihalelere tek başına katılmıştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden 28 günlük araç kirasına 7.2 milyon lira!