Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesinden Melih Gökçek’e cevap

Fırtına sonrası Eskihisar sahilindeki balıkçıların çöp temizliği yapmasını haberleştiren Beyaz Gazete adlı yayın organının haberini paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Gebze’yi İzmit Belediyesi’ne bağlı sanıp CHP’ye yüklenmeye çalıştı. Bu paylaşıma İzmit Belediyesinden cevap geldi

Fırtına sonrası Eskihisar sahilindeki

Beyaz Gazete haberi paylaşırken, “CHP’li İzmit Belediyesi çöplük içinde kaldı! Balıkçılar isyanda! ‘Kontrol sıfır, kimse denetlemiyor. İzmit Körfezi artık pislik içinde.” notunu düştü. Gökçek ise bu paylaşımı, “CHP’li belediyelerin genel karekteri…” diye yorumladı.

GEBZE ESKİHİSAR

Bu paylaşımın ardından İzmit Belediyesi Basın Sözcüsü Sercan Al, yazılı bir basın açıklaması yaparak şunları söyledi: “Cahiller her yerde cahil! Coğrafi ismi İzmit Körfezi diye Gebze Eskihisar sahilini de İzmit’te yaptılar.  Ne idüğü belirsiz, yalan çukuru haline gelen Beyaz Gazete denen kağıt israfı, CHP’ye çamur atabilmek için bütün cahilliğini ortaya döküyor. Halkı kandırabilmek ve duygularıyla oynamak için Gebze Eskihisar Sahili’ndeki pislikleri temizlemeye uğraşan emekçi bir balıkçıyı bile kullanmaktan geri durmuyorlar.

FIŞKIYECİ BELEDİYE BAŞKANI

AKP’li belediye tarafından yönetilen Gebze. AKP’li bir Büyükşehir Belediyesi tarafından denetiminin ve temizliğinin sağlanması gereken İzmit Körfezi! Ankara Büyükşehir Belediyesinin fışkiyeci başkanı İ. Melih Gökçek’in de; yıllarca Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmasına rağmen, hala daha Büyükşehir yetki ve görevlerini öğrenemediği için, boşuna Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığını anlıyoruz.

Halkımızı kandırmaya çalışan İ. Melih ve gibilerin kara zihniyetine rağmen; hem doğamızı hem de halkımızı sizin gibi cahillerden korumaya devam edeceğiz.”

 

Melih Gökçek Kocaeli’yle ilgili fena çuvalladı!