Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nin araç satın almasına süre uzatımı istediler!

İzmit Belediye Meclisi bugün hizmet araçlarının büyük bölümünün satın almasıyla ilgili toplandı. Ak Parti ve MHP Grubu söz konusu satın alım için evrakların incelenmesi için süre uzatımı talep etti, başkan Fatma Kaplan Hürriyet tepki gösterdi.

İzmit Belediye Meclisi bugün

Sebahattin AydınUğur Ençİzmit Belediye Meclisi bugün hizmet araçlarının büyük bölümünün satın almasıyla ilgili toplandı. Ak Parti ve MHP Grubu söz konusu satın alım için evrakların incelenmesi için süre uzatımı talep etti, başkan Fatma Kaplan Hürriyet tepki gösterdi. Her geçen gün fiyatların değiştiğini, süre uzatımının kamu zararına sebep olacağını ifade eden Fatma Kaplan Hürriyet meclisin açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Biz bütün evrakları sizin önünüze serdik. Keşke bu konuda daha ılımlı olsaydınız. Keşke kiralama yerine satın almayı tercih etseydiniz.

İzmit Belediye Meclisi bugün hizmet araçlarının büyük bölümünün satın almasıyla ilgili toplandı. Ak Parti ve MHP Grubu söz konusu satın alım için evrakların incelenmesi için süre uzatımı talep etti, başkan Fatma Kaplan Hürriyet tepki gösterdi.HER GÜN FİYATLAR ARTIYOR

Neyle satın alacağız biz? Kredi kullanacağız sonuçta. Bu ara meclisi yapmamızın nedeni artan maliyetleri görerek bir an önce satın alma yapmamızdı. 2 yıl önce 27 milyona aldığımız araçlar bugün 70-80 milyon. Her gün fiyatlar artıyor. Enflasyon aldı başını geçiyor. Biz doğrudan temin yaparken bile teklifim 3 gün geçerli diyorlar. Birkaç günde bile fiyatlar değişiyor. Bu işin İller Bankası süreci var. Banka kredi süreçler var. Şu ara mecliste keşke bir an önce karar verseydik de süre uzatımı istemeseydiniz. Ben bir defa daha değerlendirmenizi isterim.”