Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit dedi Büyükşehir yaptı

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, büyükşehir belediyesinin İzmit’in önerdiği projeleri yaptığını söyledi.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir bir basın toplantısı düzenleyerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi faaliyetlerini eleştirdi. Belediye bütçesinden ve yapılan işlerden bahseden Taşdemir şöyle konuştu: “Kocaeli Büyükşehir’in bütçesi 2 milyar 75 milyon TL, İSU’nun bütçesi 1 milyar 47 milyon TL. Eski parayla 3 katrilyon bütçeye sahip, diğer şirketleri katmıyoruz.

KASADA KALAN PARAYI SORDUK

Bu olağanüstü bütçeyle kentimizdeki çoğu sorunun kalkmasını bekliyoruz. Büyükşehir Metro ve tramvayı bakanlığa devretti. Bu güzel bir şey. Bakanlığın devriyle bütçe Büyükşehir’in kasasında kaldığı için başkanımıza kasada kalan parayı sorduk. Kasada kalan parayla birçok proje yapılabilirdi. Alt yapı ve hava kirliliğiyle ilgili sorunlarla ilgili bir çözüm yok. Büyükşehir’in bu bütçeyle çözüm üretmesi gerekiyor.

İZMİT DEDİ BÜYÜKŞEHİR YAPTI

13 İlçe içerisinde tek CHP’li belediyemiz var. İzmit Belediyemiz lavanta bahçesi dedi Büyükşehir de aromatik bahçe projesini gerçekleştirdi. İzmit arabada konser dedi Büyükşehir de arabada konser düzenledi. İzmit Halkevi projesini sununca Büyükşehir hayır dedi ama şu an pişmaniyeciler için yer yapıyorlar. İzmit Belediyesi festival dedi Büyükşehir festival yapmaya başladı. İzmit Belediyesi Fethiye Caddesi dedi Büyükşehir hemen yürüyüş yoluyla cevap verdi. İzmit Belediyesi halk ekmek dedi Büyükşehir adım attı.

BÜYÜKŞEHİR YAPINCA ONAY VERDİ

Hatırlarsanız dünkü scooterla ilgili İzmit Belediyesi bir firmayla anlaşma yapmıştı ama firma UKOME’den gerekli izni alamadı. Büyükşehir yapınca onay vermiş. Bir Mancarlı pide kalmıştı Büyükşehir daire Başkanı Lütfü bey onunla ilgili projeler yapacağını paylaşmış. Sonuç olarak bunlar güzel şeyler ne mutlu ki sosyal demokrat belediyecilikle Büyükşehir hayata geçiriyor. Demek ki bu kent sosyal demokrat belediyeciliği özlemiş. İzmit Belediyesi’nin projelerini takip konusunda teşekkür ediyoruz.”