Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Kültür Tepesi’nde ağaçları katletmişlerdi o kafe tadilata giriyor

İzmit Belediyesi, Kültür Tepesi’nde bulunan kafe için tadilat ihalesine çıktı. Daha önce önündeki ağaçların kesilmesiyle gündeme gelen kafe alanında 60 gün süreli tadilatın ardından kafenin Seka Kültür Evi ya da Gülümse Kafe olacağı konuşuluyor.

İzmit Belediyesi, Kültür Tepesi’nde

Özgun imza

İzmit Kemalpaşa Mahallesi Kültür Tepesi’nde bulunan kafe, önündeki ağaçların kesilmesiyle gündeme gelmiş, söz konusu ağaçları kimin kestiği bulunamamıştı. Birçok tarihi yapının ortasında yer alan kafe alanı için İzmit Belediyesi tadilat ihalesine çıktı. “Kültür Tepesi 219 Ada 1-2 Parselde Bulunan Kafeterya Tadilat Projesi Yapım İşi”  ihalesinin yaklaşık maliyeti 857 bin 209 TL 72 kuruş olarak açıklanırken iki firma teklifte bulundu. En düşük teklifi 732 bin 651 TL 75 kuruş ile Körfez firması olan Kandaloğlu İnşaat vererek ihaleyi kazandı.

SEKA KÜLTÜR EVİ OLABİLİR

İhale, geçtiğimiz gün onaylanırken işin süresinin 60 gün olduğu belirtildi. Tadilatın ardından belediye Gülümse Kafe olarak kullanıma açacağı konuşulurken İzmit Sekalılar Derneği’ne tahsisi de gündeme geldi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Şubat ayında SEKA’lılarla yaptığı buluşmada ‘Seka Kültür Evi’ni hayata geçirmek istiyoruz’ diyerek Kültür Tepesi’ndeki kafeyi işaret etmişti.

İzmit Kültür Tepesi’nde ağaç katliamı! haberi için tıklayın

Izmit Kultur Tepesinde agac katliami 7 1152x1536 1

Kultur Tepesi

Kultur Tpesi