Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Turizm İrtibat Bürosu dökülüyor!

İzmit kent merkezinde Cumhuriyet Parkı’nda yer alan İzmit Turizm İrtibat Bürosu kaderine terk edildi. Büronun camları kırıldı. Yıllardır gelen giden olmadığı için büro içinde bir karış toz birikti.

İzmit kent merkezinde Cumhuriyet

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2014 yılında İzmit Turizm İrtibat Bürosu kuruldu. Cumhuriyet Parkı’nda eski şelalenin olduğu, 15 Temmuz Anıtı arkasında kurulan İzmit Turizm İrtibat Bürosu’nun amacı turistlere ilçe hakkında bilgi sağlamak, gezilecek yerlerle ilgili broşürler ulaştırmaktı. Ancak yıllar içerisinde söz konusu irtibat bürosu unutuldu. İzmit Belediyesi’nin Cumhuriyet Parkı’nda farklı amaçlar için de kullanabileceği büro yıllarca sahipsiz kaldı.

izmit turizm irtibat burosu 2ORGANİZASYONLARDA DA FARK EDEN OLMADI

İzmit Belediyesi tarafından unutulan büro bir süre önce kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. İzmit Turizm İrtibat Bürosu’nun camları kırıldı. Ancak belediyeden hiçbir yetkilini gelip gitmediği bürodaki saldırı da fark edilmedi. Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında bölgede İzmit Belediyesi tarafından çeşitli organizasyonlar düzenlendi. Bu organizasyonlarda basın yayın ekipleri de yer aldı ve organizasyonlarla ilgili haberler basına servis edildi. Ancak belediye ekipleri birkaç metre ötede yer alan irtibat bürosunun halini görmedi.

izmit turizm irtibat burosu 3

TERK EDİLMİŞ DURUMDA

İzmit Turizm İrtibat Bürosu terk edilmiş bir halde duruyor. Camları kırık, içerisinde bir karış toz bulunan iritbat bürosuyla ilgili İzmit Belediyesi’nin herhangi bir kullanım planı yok. Öyle ki İzmit Belediyesi bölgede bir İzmit Turizm İrtibat Bürosu odluğunu dahi unutmuş durumda. Bölge halkı bu terk edilmiş görüntüden rahatsız. Üstelik pandeminin normale döndüğü günlerde otobüs durağına birkaç metre mesafede yer alan irtibat bürosunun önünden her gün binlerce yurttaş geçiyor. İzmit Belediyesi bu irtibat bürosuyla ilgili bir düzenleme yapacak mı merak ediliyor.