Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’i su bastı araçlar suya gömüldü!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bugün

Uğur ENÇ min 1Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bugün sabah saatlerinden bu yana etkili olan sağanak yağış nedeniyle yine pek çok bölgeyi su bastı. AKP’li eski Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun boyundan büyük boruların içine girerek poz verdiği, milyonluk yatırım yaptıklarını iddia ettiği Bulvar mevkii de yine sulara gömüldü. 2 yıl önce bölgede yer alan su terfi istasyonunun çalışmaması nedeniyle su basan bölgede pek çok işyeri ve ev sular altında kalkmıştı. Bulvar’da bugün kaydedilen görüntüler 2 yıldan bu yana hiçbir adım atılmadığını gözler önüne serdi.

BÖLGE HALKI AÇIKLAMA BEKLİYOR

İzmit’in Bulvar mevkiinde yollarda yine yaklaşık 50 santimetre yüksekliğinde su birikintileri oluştu.  Araçlar suya gömüldü. Bölgede yaşayan vatandaşlar kendi önlemlerini aldı. İSU’dan bölgedeki su baskınlarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. İzmit’in en önemli terfi istasyonlarından olan, su terfi kapasitesi bir hayli yüksek olduğu bilinen Bulvar’daki terfi istasyonu yine mi çalışmadı, su baskınının sebebi ne bilinmiyor. Bölge halkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden ve İSU’dan açıklama bekliyor.

İSTANBUL’U ELEŞTİRENLER İZMİT’İ GÖRECEK Mİ?

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta İstanbul’da su kesintileri yaşanmış, İSKİ kamyonları ile bölge halkına su verilmişti. Gebze’de de aynı tarihlerde su kesintisi yaşanmış, İSI kamyonları bölgeye su vermişti. CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni su kesintisi nedeniyle pek çok AKP’li eleştirdi. Gebze’deki su kesintisini ve İSU kamyonlarını görmeden İstanbul’u eleştiren isimler arasında eski belediye başkanları, mevcut milletvekilleri de vardı. İstanbul’u hemen her konuda eleştiren bu isimler, bugün İzmit Bulvar’dkai su baskınını görecek mi, AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni de eleştirecek mi merak konusu.