Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te askıda faturayla ne kadar ödendi?

Askıda fatura ile toplam 67 fatura ödendiğini belirten İzmit Belediyesi yetkilileri ödenen fatura miktarını ise 4 bin 886 TL olarak açıkladı.

Askıda fatura ile toplam
İzmit Belediyesi bir süre önce pandemi döneminde ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için askıda fatura uygulamasına başlamıştı. Belediyenin belirlediği internet sitesine giren vatandaşlar yardıma muhtaç kimselerin elektrik faturalarını ödeyebiliyordu. AKP İzmit Belediyesi Grubu konuyla ilgili bir önceki meclis toplantısında kimi sorular sormuştu. Belediye o soruları cevapladı. Toplam 67 fatura ödendiğini belirten belediye yetkilileri ödenen fatura miktarını ise 4 bin 886 TL olarak açıkladı. AKP İzmit Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş konuyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir paylaşımda bulundu.

NİYETİNİZ NE DESEK

Muharrem Tutuş paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Gündemimiz yoksulluk dedi, askıda fatura da yalan çıktı. 350 bin nüfuslu İzmit’te ödenen fatura tutarı 4.800 TL.
10 Mayıs, 22 Mayıs, 09 Haziran, 22 Ekim ve daha birçok zamanda, çarşıda pazarda, İzmit Belediyesi’nin ve başkanının askıda fatura haberleri ve reklamlarını takip ettik, şahit olduk.
Aralık ayı meclis toplantımızda sorduk; Kaç kişinin ve ne kadar tutarda faturasını ödediniz?
Cevap; ödenen toplam fatura tutarı 4800₺. (dörtbinsekizyüz₺) Şimdi bu mu yaptığınız iş, bunun reklamınımı yapıyorsunuz sürekli ve sıkılmadan, yoksulluğun adını siyasete alet etmek mi niyetiniz desek, muhtemelen müracat yok cevabı alacağız. Ama bugün kürsüde genel başkanınız ile birlikte; gündemimiz yoksulluk, başka soru sormayın diye gazeteci azarlamakta pek bir mahir gördük sizi…”
askida fatura rakamlar