Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te çalışmaları baltalamaya çalışıyorlarmış!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Çukurbağ kazı alanı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, bazı çalışmalarının baltalanmaya çalışıldığını söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Çukurbağ kazı alanı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada çalışmalarının zaman zaman baltalanmaya çalışıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı; “Daha fazla itici güce ve kamuoyu desteğine ihtiyacımız var. Her türlü desteği sunmaya hazırız demiştik. Tüm görüşmelerde bunu ifade ettik. Zamanı zenginliğe döndürmemiz lazım. Bunun için niyet etmek lazım, kamuoyu baskısı lazım.

ZAMAN ZAMAN…

Şimdi hem tescillerimizle hem de yurt dışı görüşmelerimizle ilgili bilgi paylaşmak istedik. Bu toplantıyı asıl olarak kamuoyu desteğini bu alanda görmek için düzenledik. Uluslararası alanda Nikomedya’nın tanınması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Zaman zaman engelleme ve baltalamalarla karşılaşıyoruz. Avrupa Birliği paydaşlarımızla çalışmalarımız sürüyor. Bakanlığa verdiğimiz hizmet protokolü hayata geçerse AB kısmından da ciddi destek alabileceğiz.

ÇOK FAZLA BAŞVURU VAR

Yaptığımız o kadar çok iş ve başvuru var ki. Bu bizim için çok önemli. Markalarımız ile ilgili tüm başvurularımız var, hepsini resmi kayıt altına almak istiyorum. Bu protokolün bir an önce bakanlık tarafından onaylanarak, emeklerimizin heba edilmemesini, çalışan arkadaşlarımızın da yıllarca kafa yordukları emeklerinin heba olmaması için desteğe ihtiyacımız var.”