Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadın külotu bile vardı… İzmit’teki o sokak sonunda temizlendi!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Özkahraman Sokak’ta inşaat atıkları ve hatta kadın külotunun da bulunduğu çöpler yer alıyordu. Bağımsız Kocaeli’nin haberi sonrasında sokak temizlendi, merdivenler de boyandı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Özkahraman Sokak uzun süredir temizlenmiyordu. Çukurbağ Mahallesi’nde bulunan Özkahraman Sokak’ta çöpler birikmiş durumdaydı. Neredeyse tamamı merdiven olan İzmit Çukurbağ Özkahraman Sokak üzerinde çuval ile atılmış inşaat atıkları bulunuyordu. Çeşitli evsel atıkların da yer aldığı sokak üzerinde kim tarafından atıldığı bilinmeyen, çok uzun süredir sokakta olduğu için rengi solan bir kadın külotu da bulunuyordu.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Özkahraman Sokak’ta inşaat atıkları ve hatta kadın külotunun da bulunduğu çöpler yer alıyordu. Bağımsız Kocaeli’nin haberi sonrasında sokak temizlendi, merdivenler de boyandı.BAĞIMSIZ KOCAELİ HABERİ SONRASINDA…

Çukurbağ Mahallesi sakinleri pek çok eski ve ara sokağa sahip mahallede temizlik çalışmalarına daha fazla önem verilmesini istediklerini Bağımsız Kocaeli aracılığıyla duyurmuştu. Söz konusu sokakta yer alan kirlilik Bağımsız Kocaeli tarafından haberleştirildikten sonra İzmit Belediyesi ekipleri harekete geçti. Baştan sona temizlenen sokakta yer alan merdivenler de gökkuşağı renlerinde boyandı. Mahalle sakinleri belediye ekiplerine teşekkür etti.

İzmit’teki o sokağa kadın külodu bile attılar, temizleyen yok!