Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kent Konut yönetimine sadece para alın diye mi gireceksiniz?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kent Konut Yönetim Kurulu üyeliklerine muhalefetten isim olması önerisine cevap verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Sebahattin AydınKocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumu bugün gerçekleştiriliyor. Mecliste CHP’li Engin Taşdemir ve İYİ Partili Mustafa Gürsoy, Kent Konut yönetimine muhalefetten isimlerin olması gerektiği sözleri üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın cevap verdi.

BOŞUNA ORTALIK KARIŞMIŞ OLUR

“Komisyonu’nun, Belediyemize “Kazı Fazlası Malzeme Depolama Alanı” dolgu işlemi için kesin izin verilen İzmit İlçesi, Alikahya Mahallesi sınırlarında kalan 37.074,10 m²’lik ormanlık alanın işletim hakkının, Kent Konut A.Ş.’ye devredilmesi ile ilgili raporu” üzerine başlayan konuşmada Büyükakın, “Neden alalım. Oradan sadece para alın diye mi? Meclis üyelerinin şirket yönetiminde olması yaygın bir uygulama da değil. Boşuna ortalık karışmış olur.

MAKSAT DENETİMSE KAPISINI AÇALIM

Biz teknik arkadaşların yönetmesini istedik. Tartışılamaz değil. Yararlı olduğuna ikna olursak maksat denetimse kapısını açalım.” dedi.

PARAYA İHTİYACIMIZ YOK

Mustafa Gürsoy ise, “Bizim bir gelir ihtiyacımız yok. Allah’a şükür ihtiyacımız da yok. Biz hizmet için buradayız” dedi. Engin Taşdemir ise, “Bizimki sadece bir öneriydi. Takdir sizin” dedi.

SANKİ BURASI ARPALIKMIŞ GİBİ

Büyükakın, “Hiçbir siyasi isim yok. Denetlenmediği doğru değil. Sanki ortalık arpalıkmış gibi konuşuyorsunuz. Yönetim kuruluna girerek denetim yapılmaz. Buyurun gelin kapılar açık. Gizlisi saklısı yok.

“NEDEN GOL YİYEYİM?”

Siz siyaseten bize gol atmak isterseniz ben de defans yaparım. Neden gol yiyeyim. Siz huzur hakkını sorarsanız elbette cevap vermem” ifadelerini kullandı.