Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli 15 Temmuz’da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait belediye otobüsleri ve tramvay araçlarından vatandaşlar 15 Temmuz vatan nöbetleri programı süresince ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait belediye otobüsleri ve tramvay araçlarından vatandaşlar vatan nöbetleri programı süresince ücretsiz olarak yararlanabilecek. Bu kapsamda 15 Temmuz Cuma günü (bugün) 17.00’da başlayan hizmet, 16 Temmuz Cumartesi günü sabah saat 01.00’e kadar devam edecek. İzmit-Kartal güzergahına giden 200, Sabiha Gökçen’e çalışan 250 ile sahillere hizmet veren 800K ve 800C numaralı hatlar ise mevcut tarifeleri ile devam edecek. Kocaeli’nin çeşitli ilçelerinden gelecek olan vatandaşlar için de ücretsiz ring servisler hizmet verecek.

ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ

Öte yandan Milli İrade ve Demokrasi Nöbetlerinin yapıldığı Milli İrade Meydanı’na (Perşembe Pazarı) gelecek vatandaşlar için de 4 ayrı güzergâhta ücretsiz ring seferleri yapılacak. Buna göre Aşağı Hereke- Cami Düzü- Körfez- Derince- Çenesuyu, Maşukiye-Derbent- Balaban- Arslanbey- Kullar- Yuvacık, Karamürsel-Değirmendere-Gölcük- Başiskele, Eski İstanbul Yolu- Kent Konut- Dünya Bankası- Bayındırlık- Tepeköy- Yeşilova- Şirinevler- Üçyol- Santral’dan İzmit Milli İrade Meydanı’na 16 Temmuz cumartesi günü saat 00.00 ile 01.00 saatlerinde ring servisleri olacak.